TIP VAN DE MAAND

Met ingang van vandaag gaan wij iedere maand een ‘Leefbaar Beuseberg Tip’ met jullie delen.

Wat is dat?? Een tip in het kader van verduurzaming, een leefbare woonomgeving en/of het reduceren van energieverbruik. Onze voorzitter mocht aftrappen om zijn tip met jullie te delen.

“Onze ervaring is dat het best lastig is om een keuze te maken voor het installeren van zonnepanelen en dat je dan even hulp nodig hebt om de knoop door te hakken. In ons geval had mijn zoon Nick de panelen al op het dak liggen en was erg tevreden over de firma die dat gedaan had. Toen hebben wij de knoop ook binnen een week doorgehakt en de panelen liggen nu bijna een jaar op het dak en we kijken dagelijks in de app om te zien wat ze opleveren en we zetten de wasmachine en de vaatwasser nu het liefst aan als de zon schijnt.”

Twijfel je ook over de aanschaf van zonnepanelen? Neem dan contact op met Pieter voor het beste advies van een Beuseberger met dezelfde ervaring. Heb jij ook een leuke tip of goed advies voor andere Beusebergers op het gebied van leefbaarheid & energie? Laat het ons weten via stichtingleefbaarbeuseberg@gmail.com.

Scroll naar boven